sponsoren

DeKrant
Albert Heijn
DanceDevotion
Rabobank
Staatsbosbeheer
Videospot
win
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > a4d-nieuws

A4D-Nieuws

Nieuws De Krant 14 mei

RODEN – De nieuwe JOGG-studenten van Noordenveld Nino Klieverik en Gijs van den Heuvel gaan kinderen en ouders wijzen op het belang van gezonde voeding tijdens de Roden Avond4daagse. Om alvast een voorproefje te geven hebben de mannen prachtige dingen gefikst van gezonde lekkernijen. Wat dacht je van de bananendolfijn? Of de piratenappel? Al die heerlijkheden zijn ten toon gesteld op een tafel op de fruitafdeling van Albert Heijn in Roden, de super die ook de gezonde versnaperingen verstrekt tijdens de avond4daagse.

Eerst even in vogelvlucht het programma. De jubileumeditie (de Avond4daagse Roden bestaat 5 jaar) start op dinsdag 21 mei bij Sportcentrum de Hullen.  Om 17.30 sporthal open, om 18.00 uur de start van 5 en 10 kilometer. Dansschool Dance Devotion zorgt voor een lekkere warming-up. Uit ieder jaar wordt een mooie route gekozen. Woensdag 22 mei start de wandeltocht om 18:00. Deze avond staat in teken van JOGG, Jongeren op gezond gewicht. Tijdens de tocht zal aandacht gegeven worden aan het thema overgewicht bij jongeren. Voor de deelnemers wordt er dagelijks een gezonde versnapering beschikbaar gesteld door Albert Heijn. Nino en Gijs hebben bij de supermarkt een stand ingericht met mogelijkheden voor gezonde hapjes. Ook leuk: wie een ‘gezonde selfie’ maakt, maakt kans op een van de drie prachtige waterflessen! Donderdag voert de tocht, onder begeleiding van livemuziek door het dorp én door verschillende gebouwen.  Op de finaledag mogen de wandelaars verkleed het pad volgen. Dance devotion zal wederom een warming up verzorgen. Om de deelnemers van de 5 en 10 km gelijktijdig binnen te laten komen zal de 10 kilometer starten vanaf 18.00 uur en zal de 5 kilometerroute om 18.45 starten. Uiteraard wordt de afsluiter weer een feestje met livemuziek en (als ’t een beetje meezit) de brandweer die zorgt voor wat verkoeling. De Krant Nieuws >>

De Krant 2 april

“Wandelen is niet alleen gezond maar vooral ook heel gezellig. Het levert leuke gesprekken op.”

Een jubileumeditie voor de populaire avondvierdaagse! Wat er op het programma staat, lees je in De Krant van 2 april >>

Dit is Roden

Roden - Komende dinsdag 21 mei start voor de vijfde keer de Avond4daagse in Roden. 
Er zijn weer prachtige 5 en 10 km routes uitgezet door Roden en omgeving. De voorinschrijving is geopend tot zondag 19 mei a.s. 20.00 uur. Ter plekke inschrijven (voor één of vier dagen) is uiteraard ook mogelijk.
De kosten bedragen € 4,00 p.p. voor vier dagen (voorinschrijving) / € 5,00 p.p. voor vier dagen (aanmelding ter plekke). Wil je slechts één dag meelopen? Ook dat kan. Je betaalt dan € 3,00 p.p.
Na een korte warming-up wordt op de eerste wandeldag om 18.00 uur het startschot gegeven. Woensdag 22 mei staat in het teken van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht).
Op donderdag 23 mei is er een rolstoelvriendelijke, geheel verharde route. Deze route zal dit jaar voor het eerst door een aantal gebouwen gaan.
De laatste wandelavond wordt feestelijk afgesloten met muziek (steelband PanMagic), dans, brandweer Roden en …… Nieno, de mascotte van Nienoord! En vind je het leuk de laatste avond verkleed te komen? Doen!
Het belooft weer een geweldig evenement te worden. Zorg dat je erbij bent! 

DitisRoden>>