sponsoren

DeKrant
Albert Heijn
DanceDevotion
Rabobank
Staatsbosbeheer
Videospot
win
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > 4daagse2018  > 4daagse in't nieuws

4Daagse in't Nieuws

Artikel in De Krant

Leuk artikel "Jullie zijn toch niet van suiker" en foto's in De Krant over de Avondvierdaagse,artikel en foto's De Krant 5 juni 2018 >>

Met dank aan DitisRoden.nl:

De Krant

Ook weer een leuk filmpje van De Krant en onze andere sponsor Albert Heijn Roden. Een traktatie die hoort bij de gezonde avondvierdaagse Jongeren Op Gezond Gewicht. De Krant - dag 2 - video >>

De Krant -- Dag 1 video >>

Her was op het laatste moment even spannend: zou ie misschien tóch nog afgelast worden door het dreigende onweer? Gelukkig besloot de organisatie voor een GO! Een videoverslag van de 1e dag van de Avondvierdaagse Roden!

Over de donderdagavondroute!

Facebook opmerking 25 mei: Simone Giezen: Lilly's Roden geeft donderdags tijdens en na de route gratis schepijsje weg aan alle deelnemers! Waarom? Gewoon omdat het kan!!! ----  Simone Giezen Avondvierdaagse Roden hoe meer, hoe beter!

In onderstaand filmpje van De Krant bij Interzorg Noord-Nederland wordt meer verteld over de donderdagavond route. De gehele route zal verhard zijn waardoor, net als voorgaande jaren, de route rolstoelvriendelijk is.

Link naar video De Krant 18 mei >>

De Krant 22 mei 2018:

Artikel in De Krant van 22 mei >>

Het Startdoek hangt

Nog 5 dagen en dan start ie. Een wandelfestijn met een geweldige afsluiter, belooft voorzitter Arno.Bekijk de video De Krant 24 mei 2018 >>

  

Herkenbare stempelposten

Wat zijn we als organistie ontzettend blij met onze hoofdsponsor De Krant. Vanaf dit jaar zal de stempelpost ook niet meer onopgemerkt blijven!       

Streeknieuws 14 mei 2018

Lees meer in het Streeknieuws >>

Leerlingen gbs de Rank wandelen mee

Bekijk de video De Krant 15 mei 2018 >>

Ook de kinderen van gbs de Rank zijn van plan mee te doen! Enthousiast gemaakt door de JOGG-ers Daan en Robin!

Daan en Robin maken jeugd enthousiast voor 4daagse

De Krant video 8 mei 2018 >>

‘Samen wandelen levert leuke gesprekken op’

Artikel in de De Krant 17 april 2018>>

Avondvierdaagse met verrassende routes

De Avond4daagse van Roden belooft verrassende routes, vertelt Harrie Maat, die ze allemaal hoogstpersoonlijk gelopen heeft..... INSCHRIJVEN kan al!!. Bekijk de video De Krant 10 april 2018 >>

Prachtige Flyers van De Krant

De Krant heeft weer voor prachtige flyers gezorgd. Binnenkort worden ze verspreid op onder andere de basisscholen in Noordenveld.

4daagse en Het Wapen van Drenthe

Ook dit jaar heeft Het Wapen van Drenthe weer aandacht voor de avond4daagse. Mooie prominente plek in het centrum van Roden!

4Daagse en Albert Heijn

Ook dit jaar zal Albert Heijn Roden de lopers elke avond weer verrassen met een fijne traktatie. Hoewel we niet te veel prijs willen geven kunnen we al wel verklappen dat de lopers op de eerste avond een prachtige bidon krijgen! Jongeren Op Gezond Gewicht. Samen met de Albert Heijn gaan we voor een gezonde avond4daagse!!