sponsoren

DeKrant
Albert Heijn
DanceDevotion
Rabobank
Staatsbosbeheer
Videospot
win
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > 4daagse2018

4daagse2018

2018: Dag 4-Slotavond vrijdag 1 juni

Artikel in De Krant over de 4Daagse

Leuk artikel "Jullie zijn toch niet van suiker" en foto's in De Krant over de Avondvierdaagse, artikel en foto's De Krant 5 juni 2018 >>

Volgend jaar komen we weer

Hallo organisatoren,

 

Wij hebben erg genoten met z'n allen van een geslaagde avondvierdaagse. Heel jammer dat we donderdag niet hebben kunne lopen, maar heel begrijpelijk dat deze beslissing genomen is. Omdat wij in de veronderstelling waren dat het de laatste avond verkleedavond was hadden we ons best gedaan om ons mooiste outfit uit de kast te halen. 

Wij hopen dat we meer mensen aanzetten om ons voorbeeld volgend jaar te volgen.

 

Met vriendelijke groet,

De wandelaars

Met dank aan DitisRoden.nl:

Feestelijke laatste meters 

Wauw...hoe leuk is dit. Thunder - mascotte of Donar Groningen (Donar basketbal landskampioen!!) zal aanwezig zijn op de slotavond van de avondvierdaagse om de lopers bij te staan tijdens hun laatste meters! Hier wil je toch bij zijn!!

Ook dit jaar willen we er tijdens de slotavond weer een geweldig feest van maken met elkaar. Samen met Wodkapel zullen we de lopers (en toeschouwers) rondom de finish bij Sportcentrum de Hullen een onvergetelijke avond bezorgen!

Ook zal Gelateria Villabate bij Sportcentrum de Hullen heerlijk Italiaans ijs komen verkopen. Na 4 dagen wandelen wellicht een welverdiende beloning. 

Om de lopers feestelijk binnen te kunnen halen staat Flowers & Lifestyle vrijdagavond bij de finish met een verkooppunt met leuke en fleurige boeketjes en losse bloemen.

Update om 17:00 uur

10 km gaat niet door! Vanavond loopt iedereen 5 km! Zoals het nu lijkt wordt er tussen 17.30 uur en 18.45 uur veel neerslag verwacht.

Graag willen we de laatste dag starten vanaf 18.45 uur. We verwachten dat iedereen om 19.30 uur gestart is.

De organisatie kan om 18.45 uur alsnog besluiten om niet te starten. Als om 18.45 uur toch blijkt dat er niet gestart kan worden zullen we kort daarna starten met het uit delen van de medaille. Wat er ook gebeurt, iedereen kan tot 21.00 uur een medaille afhalen in de sporthal.

Dag 3:

Wegens onweer afgelast

Dag 2:

Ook weer een leuk filmpje van De Krant en onze andere sponsor Albert Heijn Roden. Een traktatie die hoort bij de gezonde avondvierdaagse Jongeren Op Gezond Gewicht. De Krant - dag 2 - video >>

Dag 1:

De eerste avond zit er op! Nadat wethouder Jeroen Westendorp het startsein had gegeven (vanwege het weer een kwartier later dan gepland) gingen ruim 1200 enthousiaste lopers van start!

De Krant -- Dag 1 video >>

Her was op het laatste moment even spannend: zou ie misschien tóch nog afgelast worden door het dreigende onweer? Gelukkig besloot de organisatie voor een GO! Een videoverslag van de 1e dag van de Avondvierdaagse Roden!